30 000 евро и 30  000 лева са откраднати от

...
30 000 евро и 30  000 лева са откраднати от
Коментари Харесай

30 000 лева и 30 000 евро открадни от обраното обменно бюро в Хасково

30 000 евро и 30  000 лв. са откраднати от обменното бюро в региона на автогарата в Хасково, обрано през миналата нощ. Това обявиха  от Районната прокуратура в регионалния център, съобщи Българска телеграфна агенция.

От обвиняването прецизираха, че престъпната демонстрация е осъществена в интервала 22:30 ч. – 3:00 ч. на 2 против 3 ноември.

" В обекта е проникнато от задния вход на жилищния блок, където се намира обменното бюро, откакто към обекта от мазетата на блока е била избита дупка в стената. Използвани са и механически средства ", прибавиха от прокуратурата.

" Все още не е ясно какъв брой души са работили в обира, както и за какво не се е задействала работещата охранителна система. Досега са разпитани 12 очевидци, следва назначението на експертизи. Работи се по няколко версии ", сподели районният прокурор Румен Сираков.

По думите му по случая е формирано досъдебно произвеждане, а на местопроизшествието са направени няколко огледа. Иззети са материални доказателства. Предстоят назначение на експертизи. Текат интензивни издирвателни мероприятия от страна на органите на полицията под управлението на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР